avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce acte imi trebuie pentru o remorca cumparata din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce acte imi trebuie pentru o remorca cumparata din Franta?

As dori sa cumpar o remorca din Franta si sa vin cu ea in Romania.Problema e ca in Franta pentru o capacitate mai mica de 750kg, nu este nevoie sa o inmatriculezi, poti sa pui pe ea aceleasi nr ca si cele de pe masina. Cand o cumperi de aici iti da doar factura, atat,insa stiu ca la noi este absolut obligatoriu inmatriculata. Ce pot sa fac sa pot veni in romania , sa trec vama si sa circul legal , de ce acte am nevoie ?

Alte discuții în legătură

Cum aduc legal o remorca in tara ? webstarrr webstarrr Buna tuturor ! Saptamana viitoare eu as vrea sa ma intorc in tara si m-am gandit sa cumpar o remorca mai micuta, una pe 2 roti ca sa pot sa aduc si niste ... (vezi toată discuția)
Tractarea unei remorci usoare iuliu pop iuliu pop Buna ziua. Sunt rezident in Franta si masina pe care folosesc aici e inmatriculata in Romania. Am cumparat o remorca usoara (sub 500kg. greutate totala),de ... (vezi toată discuția)
Tractare peridoc cu numarul masinii, non-residenti sebastianMS sebastianMS Buna ziua, Sunt Cetățean Roman cu rezidenta permanentă in Spania (dețin pașaport CRDS, fără CI). dețin permis de conducere spaniol și ... (vezi toată discuția)