avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Act al autoritatii contractante
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Act al autoritatii contractante

Prin act al autoritatii contractante se intelege orice document care modifica fisa de date sau poate fi si un raspuns al autoritatii contractante ca urmare a unei solicitari de clarificari?
Cel mai recent răspuns: CONST , utilizator 11:27, 3 Iunie 2011
conform OUG nr.34/2006, este considerat act al autoritatii contractante actul administrativ emis in cadrul procedurii de atribuire a contractului de achizitii publice dar si lipsa emiterii unui astfel de act administrativ sau a oricarui alt act al autoritatii contractante ori refuzul de a-l emite.
Sfera actelor autoritatii contractante ce se pot ataca conform procedurii reglementate nu este limitata, orice alt act al autoritatii contractante care produce sau poate produce efecte juridice putand fi contestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie cnsc melcsy melcsy am depus o contestatie impotrica unei rezultat de pocedura de achizitii, si mi s-a fost comunicata ca sa transmit obiectul contestatiei, respectiv solicitarile ... (vezi toată discuția)
Modificare caiet de sarcini ibitza78 ibitza78 Buna ziua! am urmatoarea speta: se publica pe SEAP documentatia de atribuire pentru o procedura de licitatie deschisa. Ulterior se primesc solicitari de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta 19/2009-ref. la achizitiile publice aura calin aura calin Buna seara, am trei aspecte neclare: -termenul pentru introducerea contestatiei la CNSC s-a modificat? -depunerea contestatillor la CNSC, in contextul ... (vezi toată discuția)