SUNT IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI PANA LUNA VIITOARE SI M-AU CHEMAT MAI REPEDE PENTRU A PRELUA UN ALT POST CU SALAR MAI MIC, AM REFUZAT SI MI S-A SPUS CA ORICUM DACA NU ACCEPT POSTUL ACESTA EU CAND MA VOI INTOARCE TOT NO SA STAU CE POSTUL PE CARE AM FOST DEOARECE O SA-MI GASEASCA EI 3 ABATERI SI O SA MA PUNA ORICUM PE ALT POST. SI MI S-A SPUS IN FATA CA EI VOR SA SCAPE DE MINE DE ACEEA VOR SA PROCEDEZE ASA. MI-AU ZIS CA CHIAR DACA MA REINTORC PE POSTUL PE CARE AM FOST O SA-MI FACA ZILE NEGRE SI O SA-MI GASEASCA EI MOTIVE CUM CA NU SUNT POTRIVITA PENTRU POSTUL ACELA SI NU IMI FAC TREABA CUM TREBUIE. RECUNOSC CA NU SUNT O PERSOANA CARUIA II PLACE SA FIE UMILITA DE ALTCINEVA SI MOTIV PENTRU CARE AM SCRIS O DEMISIE DE MANA CUM CA DE LUNA VIITOARE NU MA MAI INTORC LA LUCRU. MAI POT FACE CEVA?
1. Daca ati facut notificarea scrisa si ati demisionat nu vad cu ce va mai putem ajuta. Ati facut-o cu mana dvs.
2. Trebuia sa ne contactati inainte de a face aceasta greseala.
3. Incercati sa faceti o sesizare la ITM dar nu prea vad cum va poate ajuta cand angajatorul are hartia scris a de dvs.
4. Sau, dupa ce primiti decizia de incetare a CIM incercati sa o contestati la Tribunalul din judetul in care domiciliati. Fiind litigiu de munca nu platiti taxe.
5. Trebuie sa consultati un avocat sa vedeti cum puteti sa demonstrati ca ati fost fortata sa demisionati.
P.S. Nu mai scrieti exclusiv cu majuscule ca este obositor de citit!
Da, se mai poate face ceva ... daca puteti proba ca v-ati dat demisia sub presiunea ca veti fi concediata , atunci dupa ce vi se va comunica decizia de incetare a raportului de munca va puteti adresa Tribunalului in a carui raza aveti domiciliu pentru anularea acesteia . Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare si se depune in termen de 45 de zile de la data cand ati primit-o.
Vreau sa intreb ca daca ma puneau pe postul pe care eram inainte sa intru in concediu, si cand ma intorceam daca imi gaseau trei abateri puteau sa ma mute pe alt post?
Delegare
Nadys
Buna seara,ma confrunt cu urmatoarea speta si am mare nevoie de un raspuns avizat.
Cu acordul meu am fost delegata pe o perioada de trei luni. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)