avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incheiere de intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incheiere de intabulare

Buna ziua !
Am un contract de vanzare-cumparare in care vanzatorul declara ca ap a fost intabulat in cartea funciara nr.. in baza incheierii nr..../2000 eliberata de jud sector 6-birou de carte funciara si are nr cadastral...
La sfarsitul actului, unde este incheierea de autentificare, sub stampila si semnatura notarului, exista stampila pe care scrie judecatorie sector 6, birou de carte funciara..., prezentul act s-a intabulat in cf nr.. cu (nu se intelege) iar un nr..., la data de..17.06.2003

Acum, cumparatorul din actul asta, vrea sa vanda casa asta cumparata in 2003.. si inca nu am gasit pe cineva sa ma lamureasca daca ap e intabulat sau nu, daca trebuie sa mergem la judecatorie pt incheiere de intabulare sau nu e nevoie. un notar mi-a zis ca nu e nevoie, ca e intabulat, altul m-a trimis sa-l intabulez. Si nu stiu incotro s-o iau :(
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 17:15, 3 Iunie 2011
Pai... e simplu...
Puteti afla toate informatiile de la OCPI, unde doamna de la registratura, daca este destul de dragalasa (cel putin, asa ar trebui) poate sa verifice in arhiva, la mapa de intabulari din anul 2003, la numarul respectiv de incheiere si va poate spune numarul de carte funciara in care este intabulat imobilul. Iar daca imobilul a fost achizitionat in anul 2000, sigur, sigur are si CF. (Primul numar care nu se vede este nr. de CF, iar al doilea este nr. de incheiere).
Mergeti la OCPI cu actul respectiv si rugati-i pe cei de acolo sa va verifice daca aveti CF. Nu ati gasit cumva si incheierea de carte funciara?
multumesc @shaiwa, n-am nimic in afara de actul de vanzare prin care s-a achizitionat ap.
si in legatura cu cadastru, n-am decat numarul
m-am uitat pe situl lor si programul pt oamenii de rand e de la 13 la 14.
cred ca trebuie sa fac o slujba inainte, sa am sansa sa dau de un fct dragut :)
Fiind la sectorul 6, parca nu s-au mutat din Popa Tatu nr. 5 si vedeti acolo intre 9-14, sunt destul de amabili si nu este nici omor ca pe la alte sectoare. Eu mi-am rezolvat intotdeauna treburile rapid si eficient.
Sa rectific, CF pentru Bucuresti au ramas numai pe E. Caranda si la sosea, Bd. Expozitiei. Locatia Popa Tatu a disparut...
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
ContSters202274, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere intabulare Anca09.65Maria Anca09.65Maria In februarie 2004 am cumparat un apartament in sectorul 4, Bucuresti. Singurul document pe care il am privind intabularea apartamentului este o stampila pe ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)
Intabulare - de la ce data au fost obligati notarii sa intabuleze? cuziamusia cuziamusia incepand de la ce data notarii sunt obligati sa faca si intabularea proprietatilor la cartea funciara dupa ce vanzatorii au semnat contractele de ... (vezi toată discuția)