Depuneti o cerer la instanta pentru a se tsabili cu exactitate locul de unde vor pleca micutele si ora la care este indreptatit sa le ia.
Este pacat ca un tata nu incearca sa-si protejeze fetele de situatiile astea penibile.
Multumesc pt raspuns,banuiesc ca cererea trebuie facuta de un avocat sau pur si simplu imi scriu motivele pe foaie si o depun....unde?
Problema nu este ca va terorizeaza copila (nu spus nimic de comportamentul fetei fata de tata), problema este ca dv. adultii va terorizati unii pe altii.
Va cramponati de o chestie minora pentru a demonstra (poate inconstinet) ca dv detineti controlul situatiei. Care este problema ca vine in gradinita sa isi ia copilul? Nu sunt si tati care isi iau copiii de la gradinita? Sau e o gradinita numai cu acces strict feminin?
De ce nu stabiliti clar ca atunci cand e program de vizita sa mearga el sa ia copila de la gradinita si sa nu va mai duceti dv la gradinita? Oare e asa greu ca doia oameni maturi sa ajunga la un consens cand sunt copii la mijloc?
nu cred e ceva normal sa se duca undeva unde nu cunoaste pe nimeni dar toti stiu cine este(stam la 8 km distanta),in timpul celor doi ani proaspeti trecuti,venind cu scandaluri,implicand lume,politie,copii mei pe care el ia tinut timp de un an inchisi in casa sa nu ii pot vedea,fetele mele sunt foarte constiente de ce ii poarta pielea mai ales cea mare,iar cea mica ii place sa se duca acolo datorita faptului ca o lasa sa faca absolut orice,acolo e la decizia ei daca mananca sau nu,daca se spala,e numai pe drumurii nesupravegheata,acolo nu conteaza cum doarme si la ce ora.....si sa va mai spun ca fata are toxocara care trebuie atent supravegheata....oare ce credeti ca ii spun colegii ei de la gradi???de ce trebuie sa fie pus un copil sa dea explicatii pe care nici ea nu le intelege???.....draga doamna m_ella2005,nu stiu daca aveti copii si nici daca ati fost pusa in situatia asta....cum am mai spus eu am incercat ,cu tot raul care mi l-a facut tatal lor,sa fac tot posibilul sa se intalneasca mai des si in afara orelor de vizita....
Va inteleg suferinta si va informez ca puteti sa depuneti o alta actiune, prin care sa solicitati schimbarea programului de vizitare a minorelor, cu me tiunea ca doriti ca minorele sa fie luate in prezenta d-stra. , de la domiciliul fetitelor, stabilind si ora cand sa vina sa le ia si cand sa le readuca in domiciliu.
Se precizeaza in instanta motivele pentru care doriti acest fapt, aducand dovezi in sensul ca ati solicitat Politiei aplanarea acestor conflicte, si ca se tulbura cumva si buna desfasurare a programului si climatului din aceea gradinita....Se poate apela si la un avocat pentru a se mentiona temeiul de drept, si tot ce trebuie sa contina o actiune, eventual sa va asiste in proces, dar numai daca doriti acest fapt. Si tatal are :fight: dreptul sa le aiba pe fete langa dansul, insa instanta va cenzura sau va modifica programul de vizitare si de luarea minorilor, in cazul in care acesta modalitatea este nefireasca si se creeaza tensiuni.