Lucrez in prezent in invatamant si la 1 septembrie 2011 urmeaza sa ies la pensie indeplinind toate conditiile de pensionare dupa 39 ani de munca.Vreau sa va intreb daca drepturile banesti castigate in instanta din anii anteriori si pe care guvernul a spus ca o sa ni le plateasca esalonat in urmatorii ani ,pot sa solicit sa mi sa plateasca odata cu iesirea la pensie ,sau o sa mi se plateasca esalonat impreuna cu cei ramasi in sistemsi de la cine o sa primesc aceste drepturi ,de la inspectoratul scolar sau de la centrul contabil de la care ridic in prezent salariul.Va multumesc
Daca va puneti sperantele in banii de la mects, nu puteti sa-i primiti prin casa de pensii, ci prin centrul bugetar de care apartineti.
Sunt institutii distincte, cu bugete proprii, eventuale compensatii sunt posibile doar in privinta asigurarilor de sanatate.
Multumesc pentru raspuns,insa eu am vrut sa stiu daca pot sa primesc acei bani odata cu iesirea la pensie sau trebuie sa astept si sa-i primesc odata cu cei care mai sant in activitate