avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperarea drepturilor salariale odata cu iesirea la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperarea drepturilor salariale odata cu iesirea la pensie

Lucrez in prezent in invatamant si la 1 septembrie 2011 urmeaza sa ies la pensie indeplinind toate conditiile de pensionare dupa 39 ani de munca.Vreau sa va intreb daca drepturile banesti castigate in instanta din anii anteriori si pe care guvernul a spus ca o sa ni le plateasca esalonat in urmatorii ani ,pot sa solicit sa mi sa plateasca odata cu iesirea la pensie ,sau o sa mi se plateasca esalonat impreuna cu cei ramasi in sistemsi de la cine o sa primesc aceste drepturi ,de la inspectoratul scolar sau de la centrul contabil de la care ridic in prezent salariul.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: comisarul49 , utilizator 20:12, 3 Iunie 2011
Daca va puneti sperantele in banii de la mects, nu puteti sa-i primiti prin casa de pensii, ci prin centrul bugetar de care apartineti.
Sunt institutii distincte, cu bugete proprii, eventuale compensatii sunt posibile doar in privinta asigurarilor de sanatate.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2011
elena138, utilizator
Multumesc pentru raspuns,insa eu am vrut sa stiu daca pot sa primesc acei bani odata cu iesirea la pensie sau trebuie sa astept si sa-i primesc odata cu cei care mai sant in activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii pensionari m.a.i., la termen doru58 doru58 Începând cu data de 18.07.2013, am încetat raportul de serviciu cu D.G.P.M.B., odată cu împlinirea varstei de 55 ani şi 7 luni, respectiv la împlinirea ... (vezi toată discuția)
Prevederile legale privind lichidarea drepturilor banesti in caz de pensionare de varsta ? Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin In aprilie 2017 sindicatul a castigat in instanta acordarea de diferente salarile. Am inteles ca s-a legiferat acordarea acestora esalonat pe 5 ani...Eu ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii la iesirea la pensie rilla rilla Va rog sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la o intrebare, socrul meu a depus dosarul pentru iesirea la pensie la limita de varsta pe 17 August 2012 ,pe 14 ... (vezi toată discuția)