In aprilie 2017 sindicatul a castigat in instanta acordarea de diferente salarile. Am inteles ca s-a legiferat acordarea acestora esalonat pe 5 ani...Eu urmeaza sa ies la pensie in martie a.c. si as dori sa stiu care sunt prevederile legale de acordare in totalitate, la lichidarea drepturilor banesti cuvenite , inclusiv a acelor diferente castigate definitiv in instanta,..mai ales ca aceste sume influenteaza cuantumul pensiei viitoare.
Abuzez de gentiletea d-voastra si insist ...Aceste drepturi banesti afecteaza cuantumul pensiei viitoare si daca primesc aceste sume dupa pensionare inseamna ca voi pierde ... Eu daca datoram ceva institutiei precis ca nu imi semna fisa de lichidare si nu cred ca puteam cere pensionare..Deci ce ar fi de facut??!! Multumesc anticipat. Cu stima, Radu A.M.
Intr-o situatie similara,(stiu sigur), celor din invatamant la iesirea la pensie sau acordat toate sumele castigate in instata...si la ei a aparut defalcarea pe 5 ani...eu cred ca e normal asa...cine stie unde esti peste 3-4 ani(daca mai esti)...