avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sentinte judecatoresti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sentinte judecatoresti

Buna ziua. Am lucrat in invatamant, personal didactic auxiliar, pana in iulie 2017 cand mi-am dat lichidarea. Ma incadrez la Legea 85/2016 privind restituirea sumelor castigate de sindicate in instanta. Am primit pana acum 5% in 2016 si 10% in 2017. Intrebarea mea este: daca am plecat din invatamant ar trebui sa primesc restul de 85% intr-o singura transa? sau primesc in continuare esalonat pe urmatorii 3 ani? Am tot citit si in lege si in normele de aplicare, dar nu gasesc nimic. Doar despre profesorii care se pensioneaza am gasit. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Sentinte judecatoresti in invatamant maria-mihaela maria-mihaela Buna ziua. Am lucrat in invatamant, personal didactic auxiliar, pana in iulie 2017 cand mi-am dat lichidarea. Ma incadrez la Legea 85/2016 privind restituirea ... (vezi toată discuția)
Prevederile legale privind lichidarea drepturilor banesti in caz de pensionare de varsta ? Radu Aurel Marin Radu Aurel Marin In aprilie 2017 sindicatul a castigat in instanta acordarea de diferente salarile. Am inteles ca s-a legiferat acordarea acestora esalonat pe 5 ani...Eu ... (vezi toată discuția)
Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011 unFostProfesor unFostProfesor Profesorii vor primi, în decurs de cinci ani, diferenţele salariale la care aveau dreptul între octombrie 2008 şi mai 2011. Am vazut in metodologie ca ... (vezi toată discuția)