avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aprecierea valorii unui apartament in vederea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aprecierea valorii unui apartament in vederea despagubirii unui succesor

Doresc sa aflu daca notarul apreciaza valoarea imobilului in acord cu pretul pietei sau cf zonei de confort si graficului cu care dansul lucreaza.
precizez ca sotia tatalui decedat are documentele casei. Ea va face o posibila vanzare a bunului.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:39, 3 Iunie 2011
Intradevar BNP au grile de preturi imobiliare in functie de zona A,B,C.. etc, deasemeni si de gradul de confort a imobilului. Ca Dv. puteti vinde la un pret mai avantajos nimeni nu va poate opri..Succes..
notarul are niste grile de evaluare a imobilelor pt a stabili impozitul care trebuie platit.valoarea din grile in prezent e usor mai mare decat pretul caselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza imobil vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca se poate as dori sa aflu valoarea unei garsoniere care se va stabili in urma unei expertize judiciare. Garsoniera este situata pe ... (vezi toată discuția)
Valoare declarare imobil - act de vanzare cumparare rmorcoasa rmorcoasa Buna ziua! Tatal meu vrea sa treaca apartamentul sau pe numele meu printr-un contract de vanzare cumparare. Din cat am citit pe internet, am vazut ca: ... (vezi toată discuția)
Valoarea actelor notariale DianaLL DianaLL Buna ziua ! Aveti idee unde as putea gasi pe net grilele de evaluare a imobilelor? Zilele astea vreau sa fac acte de vanzare-cumparare a casei parintilor ... (vezi toată discuția)