Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
Am o hotarare judecatoreasca investita cu form. exec. pentru drepturi salariale. M-am adresat executorului de un an de zile incheiat. Nu s-a rezolvat nimic si nici nu se intrezaresc perspective...
Am motive intemeiate (dar nu si probe!) sa cred ca acesta nu-si indeplineste corect atributiunile legale - cel putin !...
Asi dori sa stiu daca, cum si in ce conditii pot sa renunt la actualul exec.jud. in favoarea altuia, eventual din alta localitate, poate chiar din alt judet!
multumesc!
aveti posibilitatea sa va alegeti orice executor judecatoresc de pe raza Curtii de Apel care are in subordine Tribunalul care a pronuntat hotarirea pusa in executare.
din alta localitate nu puteti pt ca nu are competenta. puteti sa faceti o cerere adresata executorului prin care sa cereti onorariul inapoi pt nepunerea in executare a hotararii judecatoresti. il puteti actiona si in judecata.