avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea CCC

BUNA,
AS DORI SA STIU DACA VOI PUTEA BENEFICIA DE SOMAJ DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE CONC DE CRESTERE PENTRU COPIL, DEOARECE FIRMA LA CARE AM LUCRAT INAINTE A INTRAT IN FALIMENT IN PERIOADA CAT AM FOST IN MATERNITATE.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 4 Iunie 2011
Da, veti putea beneficia de indemnizatia de somaj la terminarea CCC , in conditiile expuse de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer dupa conc.de crestere copil kisanca kisanca Buna ziua, as dori sa va intreb, dupa ce data pot depune actele pentru somer avand in vedere ca, firma la care lucram inainte de a intra in conc. de crestere ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)
Gravida cu contract determinat beredenisa beredenisa Buna ziua, am o problema sunt gravida in luna a VI a si sunt angajata la o firma pe perioada determinata. In 30.06 imi expira contractul de munca si am fost ... (vezi toată discuția)