avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somer dupa conc.de crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somer dupa conc.de crestere copil

Buna ziua, as dori sa va intreb, dupa ce data pot depune actele pentru somer avand in vedere ca, firma la care lucram inainte de a intra in conc. de crestere copil , este in faliment, contr. de munca a fost susp. pana in data de 20.03.2015, atunci ar trb. sa fie prima zi de lucru, mentionez ca sotul, nu va beneficia de 1 luna conc. crestere copil, insemnand ca voi beneficia de indemn. numai pana in 19.02.2015? nu? Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: kisanca , utilizator 17:35, 12 Ianuarie 2015
1. Daca firma a intrat in faliment trebuia sa emita decizia de concediere a dvs. si sa v-o comunice.

2. De la data concedierii aveti termen 12 luni a va inregistrati la Agentia de Somaj pentru ca dupa terminarea concediului crestere copil (CCCI sa puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

3. Daca sotul indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC atunci, fie ca intra sau nu cel putin o luna in CCC, se reduce CCC al dvs. cu o luna de zile.
multumesc ptr. raspunsuri, o seara placuta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie EvelyneOfelia EvelyneOfelia Urmeaza sa avem un copil dar eu sunt casnica Sotul meu lucreaza cu carte de munca de 2 ani dar acum firma merge prost si se pare ca au nevoie de tot mai putini ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea ccc mioara_bl@yahoo.com mioara_bl@yahoo.com BUNA, AS DORI SA STIU DACA VOI PUTEA BENEFICIA DE SOMAJ DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE CONC DE CRESTERE PENTRU COPIL, DEOARECE FIRMA LA CARE AM LUCRAT INAINTE ... (vezi toată discuția)