Consider ca datorita ajutorului primit pe acest forum,am castigat un proces civi-somatie plata.Vreau sa va multumesc tuturor dra va rog sa imi indrumati si urmatorii pasi. Deci,am dat in judecata o institutie care avea sa-mi faca o plata partiala a unei facturi. Procesul s-a incheiat si solutia a fost:-se admite in parte actiunea si someaza debitoarea sa plateasca creditoarei in 30 zile de la comunicarea ordonantei.A respins plata penalitatilor ca neintemeiata si obliga debitoarea la plata cheltuielilor de judecata.Ei bine,eu sunt multumit de solutie.Am inteles ca in termen de 10 zile de la primirea hotararii,debitoarea are dreptul sa faca cerere de anulare iar eu trebuie sa fac investire .Exista un formular pt. aceasta investire?Si ce fac cu el,unde il depun. Deasemenea as vrea sa stiu daca debitoarea ar mai avea vreo sansa sa i se aprobe cererea de anulare?Ar urma un alt proces?#-o
Pentru investire va trebui sa formulati o cerere prin care solicitati investirea cu formula executorie, indicati nr. de dosar si hotararea pentru care solicitati investirea, la aceasta cerere atasati hotararea respectiva, o taxa de timbru de 4 lei si timbru judiciar de 0,15 lei. Toate acestea le depuneti la judecatoria care a pronuntat hotararea.