avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula in UE daca am permisul suspendat pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula in UE daca am permisul suspendat pentru depasirea vitezei legale in Romania?

Am permisul suspendat pentru 4 luni (depasire de viteza legala) in Romania. In aceasta perioada de 4 luni pot circula in afara tarii , mai precis in tarile din UE?
Carnetul de sofer este la mine, nu am fost obligat sa-l predau politiei.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:34, 4 Iunie 2011
Sunt convins ca vi s-a cerut sa-l predati dar ati refuzat s-o faceti pt ca stiati ca veti iesi din tara. Veti fi urmarit atat la iesirea din tara cat si la revenirea inapoi in tara prin consemn la frontiera. Daca veti comite o abatere pe teritoriul altei tari atunci veti fi depistat cu aceasta sanctiune in tara respectiva. Consecintele pt sustragerea de la executarea unei pedepse se agraveaza in functie de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pierduta la un proces verbal suspendare carnet, si resedinta in strainatate absynth absynth Buna, In 2011 am primit o contraventie pentru o oarecare incalcare de linie continua si astfel procesul verbal imi stiupula suspendarea carnetului pe 30 ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Permis nepredat dupa pierderea recursului giorgio01 giorgio01 buna...vreau si eu o lamurire...in decembrie 2008 mi-a fost retinut carnetul de conducer timp de 30 de zile pe motiv ca nu m-am oprit la semnul agentului de ... (vezi toată discuția)