Buna seara!Asta vara am avut deschis un punct de lucru la mare,anul acesta il deschi iar si ma intereseaza urmatorul lucru:inregistrarea nirurilor se face in continuarea celor de anul recut?de asemenea si raportul zilnic?marfa este ramasa de anul trecut ce trebuie sa fac sa nu am probleme ca la mare sunt multe controale...........
Deci punctul de lucru a fost inchis prin desfiintare la registrul comertului sau doar asa, ati suspendat dumneavoastra activitatea in perioada de extrasezon?
Nu dati numere la NIR -uri in continuarea celor de anul trecut. Faceti o deciizie interna prin care alocati plaja de numere pentru notele de receptii aferente anului 2011.
Veti incepe un nou raport de gestiune care incepe cu stoc zero. Cand veti pleca spre mare veti trece toata marfa pe care o aveti pe stoc intr-unul sau mai multe avize de expeditie care au atat rolul de document justificativ pentru intrare in gestiune, cat si pentru transport.
Marfa pe care o cumparati dupa aceea o veti introduce in gestiune cu nota de intrare-receptie.
Cum transfer marfa ?
mayer
Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate
Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.