avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

punct de lucru

Buna seara!Asta vara am avut deschis un punct de lucru la mare,anul acesta il deschi iar si ma intereseaza urmatorul lucru:inregistrarea nirurilor se face in continuarea celor de anul recut?de asemenea si raportul zilnic?marfa este ramasa de anul trecut ce trebuie sa fac sa nu am probleme ca la mare sunt multe controale...........
Cel mai recent răspuns: tatianato , utilizator 12:43, 6 Iunie 2011
Deci punctul de lucru a fost inchis prin desfiintare la registrul comertului sau doar asa, ati suspendat dumneavoastra activitatea in perioada de extrasezon?
Doar suspendat pe perioada ierni.
Nu dati numere la NIR -uri in continuarea celor de anul trecut. Faceti o deciizie interna prin care alocati plaja de numere pentru notele de receptii aferente anului 2011.
Veti incepe un nou raport de gestiune care incepe cu stoc zero. Cand veti pleca spre mare veti trece toata marfa pe care o aveti pe stoc intr-unul sau mai multe avize de expeditie care au atat rolul de document justificativ pentru intrare in gestiune, cat si pentru transport.

Marfa pe care o cumparati dupa aceea o veti introduce in gestiune cu nota de intrare-receptie.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent - nota de receptie la aviz de insotire a marfii karrmen772004 karrmen772004 Buna ziua! Am si eu o speta daca ma puteti ajuta#-o. O firma are 3 magazine de desfacere. Toata marfa care intra in aceasta firma intra intr-un singur ... (vezi toată discuția)