avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie crestere copil

buna ziua , am o fetita nascuta pe 12 iulie 2009 si in martie pe 3 am nascut al doilea copil .... intrebarea mea este ce indemnizatie voi primi pt al doilea copil ? va fi egala cu cea pt primul copil ?sau va fi 75% din indemnizatia pe care am primit-o pt primul copil? va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru ccc, pentru doi copii liana32 liana32 am o verisoara are o fetita nascuta la 1 iulie 2009 iar in februarie 2011 a nascut o alta fetita ia primind indemnizatia de pe prima fetita pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Somaj anik233 anik233 Buna ziua, Sunt doua zile de cand firma la care lucram mi-a dat preaviz pentru somaj.Am avut un salariu net de 560 lei pe luna si bonuri de masa.Am fost ... (vezi toată discuția)
S-a majorat indemnizatia de crestere a copilului?! vevy vevy Sunt o mamica care a nascut anul trecut (2010) in 30 iunie -inante de \"taieri\"-. Am beneficiat temporar de 70% din media veniturilor din ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)