avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru CCC, pentru doi copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru CCC, pentru doi copii

am o verisoara are o fetita nascuta la 1 iulie 2009 iar in februarie 2011 a nascut o alta fetita ia primind indemnizatia de pe prima fetita pana la implinirea a 2 ani ioar pt a doua a inceput sa primeasca abia din iule 2011 . intrebarea e in cele 4 luni de la nasterea a doilea copil pana ce primul copil a implinit 2 ani nu a primit indemnizatie decat pt un copil e posibil sa poata lua indemnizatie dupa amandoi copii in acelasi timp?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:30, 6 Iunie 2012
Indemnizatia pentru crestere copil se plateste pentru un singur copil.
1. - Pentru primul copil a intrat in CCC in baza OUG 148/2005 iar pentru al doilea copil in baza OUG 111/2010.
- In aceasta situatie pe perioada de suprapunere va beneficia numai de indemnizatia pentru CCC1.
- Imediat dupa terminarea CCC1 a intrat in CCC2 si a primit aceeasi indemnizatie ca la CCC1.

2. Daca amandoi copiii ar fi fost nascuti incepand cu data de 01.01.2011 atunci pe perioada de suprapunere ar fi primit in plus 600 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu nelamurire legata de urmatoarea situatie. Cumnata mea a nascut 2 copii la diferenta de 1 si 6 luni - ma intereseaza daca nu cumva ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie ccc1-ccc2 sisicutz sisicutz Buna ziua, sunt in CCC1 pana in aprilie 2012, iar in ianuarie 2012 voi naste cel de-al doilea copil. 1. Cum se calculeaza indemnizatia pentru al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pentru al doilea copil dupa terminarea suprapunerii Care sunt sumele care se iau in calcul pentru indemnizatia celui de al doilea copil dupa terminarea suprapunerii (aprilie- decembrie 2012) tinand cont ... (vezi toată discuția)