avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme

De ce nu mai vad forumul?Pe orice subiect :no definition:...
Cel mai recent răspuns: freeanifer , utilizator 21:30, 8 Iunie 2011
Buna ziua,

Ne-ar ajuta sa ne detaliati mai mult problema. Nu exista, in prezent, niciun fel de problema tehnica la forum, asa incat presupun ca problema in cazul dvs este una locala. Daca detaliati ce se intampla exact, v-as putea da solutii despre ce anume ar putea fi in neregula cu computerul / browserul dvs.

Multumesc.
Da, cred ca este problema interna a utilizatorului si eu patesc asa functie de ce program aleg, de ex. din Windows 7-Internet Explorer patesc si eu la fel, daca folosesc Firefox Web Browser pot sa vad.
freeanifer a scris:

De ce nu mai vad forumul?Pe orice subiect :no definition:...

Aveti setata in calculator o blocare care nu va permite sa vedeti Forumul ... cred ca este de la sistemul de operare folosit ..in general, apare la Windows Vista si Windows 7.
Buna ziua,

S-a rezolvat problema?

Multumesc.
Da e ok acum. Am intr-adevar windows 7, dar problema firewall, blocari etc era exclusa intrucit mersese pina acum 10 zile cind a aparut.
Acum e din nou fain.
=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Topic citit Gabriela Mihai Gabriela Mihai Inainte, daca citeam un topic arata citit. Acum este tot galben si ma deruteaza. (vezi toată discuția)
Topic citit/necitit ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE nu stiu de ce , dar de catva timp topicurile citite de mine raman in continuare galbene, nu se mai albesc ca inainte. am gasit un topic asemanator al d-lui ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)