avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Noua varianta a REVISAL, publicata in Monitorul Oficial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Noua varianta a REVISAL, publicata in Monitorul Oficial

Noua varianta a registrului general de evidenta a salariatilor a fost publicata recent in Monitorul Oficial, urmand sa intre in vigoare incepand cu 1 august 2011. Actul normativ instituie amenzi de pana la 10.000 lei pentru angajatorii care nu respecta prevederile legale.

link: [ link extern ]

sau aici: www.avocatnet.ro/content/art...
Cred ca exprimarea de mai sus poate genera confuzie ; or, poate eu am inteles gresit, de aceea va rog sa ma corectati daca este asa : pana la 1 august este in vigoare actualul program Revisal . La 1 august acesta iese din uz, se va arhiva si va fi inlocuit cu alta aplicatie , numita Registrul general de evidenta a salariatilor .

Ce este aparut deocamdata , este HG 500 , care abroga de la 1 august vechea hg 161 . De aceea zic ca exprimarea , citez : "
Noua varianta a registrului general de evidenta a salariatilor a fost publicata recent in Monitorul Oficial " poate genera confuzie .


Noua varianta a REVISAL, publicata in Monitorul Oficial. VEZI noile prevederi

Noua varianta a registrului general de evidenta a salariatilor a fost publicata recent in Monitorul Oficial, urmand sa intre in vigoare incepand cu 1 august 2011. Actul normativ instituie amenzi de pana la 10.000 lei pentru angajatorii care nu respecta prevederile legale.

HG nr. 500/2011 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 372 din 27 mai 2011.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Revisal este denumirea acelei aplicatii , a softului daca vreti .
Unde in hg 500 a aparut noua varianta a acelei aplicatii ?
Au aparut cerintele , dar softul -nu. Asta incercam sa clarific .
urmeaza sa apara programul nou,ca o noutate trebuie declarate si salariile si sporurile,pentru contractele vechi inregistrate,introducerea salariilor si sporurilor,cf ,,noului revisal'' trebuie operate in termen de 90 zile de la intrarea in vigoare a HG 500,deci rabdare!
Este corect ce spune Magda Staicu. Si eu cand am citit titlul am intrat repede cu gandul ca o sa vad noua aplicatie "Revisal" sau o adresa de unde poate fi descarcata desi nu intelegeam cum sa fi fost o aplicatie informatica publicata in Monitorul Oficial. In MO este publicata structura registrului electronic generat prin aplicatia REVISAL sau prin alte aplicatii dezvoltate de societati.
Oricum, dupa cum spune si dana666, trebuie putintica rabdare pentru ca aplicatiile apar mai tarziu. Asa ... cam cu cateva zile inainte de termenele de depunere
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
CrisB, utilizator

Alte discuții în legătură

Registru evidenta salariati teo.madalina teo.madalina Mai este obligatoriu registrul de evidenta al salariatilor scris de mana, daca il avem pe cel electronic/ (vezi toată discuția)
Registru de evidenta a salariatilor ang10 ang10 Dupa cum bine stim cu toti, toate date personale ale angajatilor le v-om complecta in revisal, intrebarea mea este: se mai complecteaza si acel formular ... (vezi toată discuția)
Revisal si control itm mobilathalmann mobilathalmann Buna seara. Ma numesc Catana Cristina si am urmatoarea nelamurire cu privire la pastrarea registrului electronic de evidenta a salariatilor la sediul ... (vezi toată discuția)