avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru de evidenta a salariatilor
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru de evidenta a salariatilor

Dupa cum bine stim cu toti, toate date personale ale angajatilor le v-om complecta in revisal, intrebarea mea este: se mai complecteaza si acel formular tipizat si inregistrat la ITM, numit, " REGISTRU GENERAL DE EVIDENTA A SALARIATILOR ", este o baza legala cu privire la acest aspect??:(:(
Cel mai recent răspuns: IliescuTatiana , utilizator 15:13, 27 Septembrie 2011
Registrul general de evidenta al salariatilor se intocmeste in forma electronica cf. art.3 din Hot. Guv. Romaniei 500/2011.
Registrele infiintate si inregistrate in conformitate cu prevederile HG 161/2006 se pastreaza si se arhiveaza de catre angajatori in conditiile legii.( vezi art. 13 din aceeasi HG 500/2011).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru evidenta salariati teo.madalina teo.madalina Mai este obligatoriu registrul de evidenta al salariatilor scris de mana, daca il avem pe cel electronic/ (vezi toată discuția)
Registrul salariatilor cantorcorina cantorcorina Va rog sa-mi spuneti daca pe langa de registrul electronic de evidenta a salariatilor mai trebuie tinut un registru de evidenta a salariatilor in format scris ... (vezi toată discuția)
Noua varianta a revisal, publicata in monitorul oficial Valentin_buzau Valentin_buzau Noua varianta a registrului general de evidenta a salariatilor a fost publicata recent in Monitorul Oficial, urmand sa intre in vigoare incepand cu 1 august ... (vezi toată discuția)