avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatia de cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatia de cresterea copilului

Buna ziua,sunt studenta an 3 zi ,nasc la doua saptamani dupa ce dau licenta , vreau sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului.Va multumesc.
Beneficiati de indemnizatie potrivit art. 2 alin. 1 lit. t) din OUG 111/2010 - se afla in perioada de 60 de zile de la finalizarea cursurilor invatamantului obligatoriu sau, dupa caz, de la absolvirea cursurilor de zi ale invatamantului preuniversitar, universitar si postuniversitar la nivelul studiilor universitare de masterat, organizat potrivit legii, cu sau fara examen de absolvire, in vederea angajarii ori, dupa caz, trecerii in somaj, calculate incepand cu data de 1 a lunii urmatoare finalizarii studiilor;
Beneficiati de aceasta indemnizatie , daca nu a existat o perioada de intrerupere a studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil adinahn adinahn Va rog sa mi spuneti daca termin cursurile la zi de licenta pe 5 august 2012 si voi naste pana pe 10 septembrie iar la sfarsitul lunii ma voi inscrie la master ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Beem Beem Am terminat facultatea anul acesta cu licenta in septembrie, iar acum sunt insarcinata. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie luanduse in ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului carmentarus carmentarus Am terminat facultatea dar o sa imi dau licenta in iunie 2013. O sa nasc pe la sfarsitul lui ianuarie, pot sa intru in concediu de crestere al copilului si sa ... (vezi toată discuția)