avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CATE CONTRACTE DE MUNCA POT AVEA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CATE CONTRACTE DE MUNCA POT AVEA?

Buna ziua.In acest moment am un contract de munca pe perioada nedeterminata, la program normal de 8 ore/zi.Ma intereseaza sa mai lucrez la inca o societate, dar nu stiu daca mai pot avea CIM, care sa fie programul de lucru etc.Pot sa am inca un contract de munca?Daca da, in ce conditii?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 7 Iunie 2011
Mai puteti avea un contract de munca cu norma intreaga sau contract cu norma redusa. Atentie sa nu se suprapuna perioada orara de lucru.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu mai exista obligativitatea declararii functiei de baza ... art.35 alin.3 C.Mun. care prevedea asa ceva a fost abrogat prin Legea nr.40/2011.
Da, conform Legii 40 nu mai exista obligativitatea declararii functiei de baza..dar conform Codului fiscal, deducerea la salariu se face numai la locul de munca unde este declarat ca fiind functie de baza..Asa e la noi la romani, cu corelarea..legislatiei.

adevarat, maestre freeelis...dar multi contabili inca cer @declararea functiei de baza@...
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2011
pacepa_2001, utilizator
pacepa_2001 a scris:

Da, conform Legii 40 nu mai exista obligativitatea declararii functiei de baza..dar conform Codului fiscal, deducerea la salariu se face numai la locul de munca unde este declarat ca fiind functie de baza..Asa e la noi la romani, cu corelarea..legislatiei.


Este o inadvertenta pe care cei de la Ministerul de Finante nu cred ca o s-o corecteze cat de curand .... nemaiexistand obligativitate declararii functiei de baza , atunci se poate presupune ca deducerea persoanala se acorda in cazul tuturor c.i.m. incheiate de o persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un angajat poate avea doua contracte de munca cu norma intreaga la acelasi angajator pe functii diferite. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Contract de munca - detalii - urgent ! ovidiu_me ovidiu_me Buna ziua, Am si eu cateva intrebari si as fi foarte recunoscator daca as primi un raspuns la ele in cursul acestei zile. 1) Exista un numar maxim de ... (vezi toată discuția)
Angajare in doua locuri de munca gicubutnaru gicubutnaru Buna ziua, In momentul de fata sint angajat la o firma cu cim cu Conventie ,conform art.85 din Legea Somajului.Am o oferta de angajare la inca o firma ,tot cu ... (vezi toată discuția)