avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier judiciar

Daca am facut cuiva o plangere penala si in privinta persoanei sa dispus neinceperea urmaririi penale eu am ramas cu cazier ,daca la randul ei persoana respectiva mi-a facut o alta plangere penala care este in curs de solutionare?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: roxananedelcu , utilizator 12:34, 7 Iunie 2011
sa inteleg ca s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva dumneavoastra? daca da, se va inscrie in cazierul judiciar acest lucru.
Eu am facut plangerea penala.In privinta persoanei careia am facut plangerea sa dispus NUP.
Multumesc.
Pai cum sa ramaneti cu cazier daca sunteti parte vatamata?
probabil pentru denunt calomnios,daca s-a constatat ca fapta reclamata nu exista!
despre ce infractiune era vorba?
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
sebannu 1, utilizator

Alte discuții în legătură

Impacarea partilor nutzzu nutzzu in cazul unui denunt calomnios poate interveni impacarea partilor? retragera plangerii inlatura raspunderea penala? (vezi toată discuția)
Plangere penala west west Buna, am o problema pe care nu o inteleg f. bine... Anul trecut mi s-a facut o plangere la politie de catre o cunostiinta, pe motiv ca aflindu-se la un ... (vezi toată discuția)
Plangere denuntare calomnioasa popmari popmari Buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:- in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)