avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre REVISAL cf. HG 500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre REVISAL cf. HG 500/2011

Buna ziua,
Pe acest forum la comentarii ref. la REVISAL 2011 cineva spune:
"pentru instructiuni si aplicatia noua ne vom duce la ghiseele ITM de la judete, cu procura speciala, cazier personal+cazier firma, copii dupa actele firmei de la actul constitutiv pana la ultimul act aditional, "toate" dosarele de personal, in original si trei copii legalizate la notariatul de stat din Bucuresti.
Vom avea asupra noastra: 3(trei) diskete, una original si doua copii la indigo pentru a prelua in bune conditii softul, si eventual o unitate FDD portabila, a lor se va strica urgent sau nu va recunoaste disketele."
Ma intreb ce inseamna acest lucru? De unde are toate acestea informatii? Stie cineva ceva?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 23 Iunie 2011
Cred ca este un zvon absurd ... pana la ora actuala nu exista nici macar ca idee la nivel de I.M. ceea ce ati postat.
Am fost la ITM Bucuresti azi, n-au habar de nimic! Nu stiu procedurile. JALNIC!
carmen2531 a scris:

Am fost la ITM Bucuresti azi, n-au habar de nimic! Nu stiu procedurile. JALNIC!


Despre ce proceduri vorbiti? ... :-/
Buna ziua, sunt PFA pe resurse umane si un angajator vrea sa incheiem un contract de prestari servicii pt.revisal conform HG 500/2011....si cum HG spune la art.2 alin.6 ca prestatorii de servicii trebuie sa prezinte autorizatie de la ITM ceea ce mi se pare aberant, are cineva idee de cum se procedeaza sau daca exista vreo procedura in privinta asta la ITM?
Nu mi se pare aberanta acea ideea de autorizare a celor care vor inregistra si transmite REVISAL-ul .... pana in prezent, onor Ministerul care ii conduce nu a adoptat niciun ordin cu privire la aceasta procedura ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri in revisal csillab csillab Buna ziua , referitor la articolul publicat azi ,as avea si eu o intrebare . -bonusurile acordate in fiecare luna ,dar a caror cuantum difera lunar in ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Accesul la datele transmise in aplicatia revisal vladiwoodstock vladiwoodstock Buna ziua. Ma confrunt actualmente cu o problema de principiu in ceea ce priveste datele comunicate in aplicatie REVISAL in conformitate cu prevederile HG ... (vezi toată discuția)