avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri in revisal

Buna ziua ,
referitor la articolul publicat azi ,as avea si eu o intrebare .
-bonusurile acordate in fiecare luna ,dar a caror cuantum difera lunar in functie de realizarea unor obiective (targeturi) ,bonusuri de vanzari etc .se trec sau nu in revisal ?
Cel mai recent răspuns: alexandra24 , utilizator 18:34, 19 Octombrie 2011
Se pare ca dupa dupa sedinta de bilant avuta cu sefii ITM-urilor, onor foruri superioare ITM-urilor au decis sa emita instructiuni sau precizari cu privire la HG nr.500/2011 si a procedurii de completare in REVISAL, ...
si unde sunt aceste instructiuni sau precizari?
alexandra24 a scris:

Cred ca in mesaj am scris ca urmeaza sa emita astfel de instructiuni ... cand vom vedea ..

alexandra24 a scris:

De abia s-au decis sa le emita.
Sa asteptam sa vedem minunea, cand o sa apara.
Valeriu,
o sa mai dureze .... insa problema cea mai mare nu sunt aceste instructiuni , ci acele adrese emise de catre ITM-uri sau I.M. care se bat cap in cap , precum si informatiile eronate furnizate de anumite persoane ...

Alte discuții în legătură

Plingere cristinaferaru cristinaferaru Am fost angajata la o firma fara sa semnez CM si mi sa facut o demisie nesemnata de mine .In urma aceste angajari mi sa taiat somajul .Am facut plingere la ... (vezi toată discuția)
Procedura certificare carnete de munca de itm crisadi crisadi buna ziua Astazi am fost la ITM cu 100 carnete de munca inchise cu 01.01.2011 ( am aprobare de inscriere in carnete) . D-na inspector foarte draguta mi le-a ... (vezi toată discuția)
Noutati referitoare la activitatea ru dupa 01.01.2011 Cornel  Vasile Cornel Vasile [b]Haideti sa încercam in acest topic sa punem pe tapet noutatile legate de activitatea RU dupa data de 01.01.2011.[/b] Toata lumea stie ca , potrivit ... (vezi toată discuția)