avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CERTIFICAT DIGITAL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CERTIFICAT DIGITAL

Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Urmeaza sa tin contabilitate la o firma,daca nu am contract de munca sau prestari servicii cu ei si eu scot certificat digital,cand se vor duce la notariat sa faca imputernicirea au nevoie cumva sa dovedeasca ce calitate exista intre noi sau este de ajuns copie dupa buletinul meu?
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 00:46, 8 Iunie 2011
Daca nu sunteti angajata sau P.fizica autorizata cum scoateti certificat digital?
Firma va imputerniceste legal sa o reprezentati la ANAF?Are incredere..:hm:
La notar nu trebuie numai Copie dupa CArtea de indentitate
~ Conținut șters la cerere ~
Pe baza imputernicirii notariale, posesorul certificatului digital calificat poate semna declaratiile pentru contribuabil.
Gabrielle Monique a scris:

Pe baza imputernicirii notariale, posesorul certificatului digital calificat poate semna declaratiile pentru contribuabil.

Si prin semnatura sa isi asuma si responsabilitatea ca declaratiile sunt corect intocmite? Sau aceasta respunsabilitate ramane in sarcina reprezentantului legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un certificat digital. cum pot semna declaratiile pentru alte firme? oviiul oviiul daca am un certificat digital si semnatura electronica pentru o firma ce pasi trebuie sa urmez sa pot semna si declaratiile pentru alte firme (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica irina_iris_19 irina_iris_19 am o i.i. si trebuie sa depun 112 pana pe 25 aug.nu am semnatura electronica.contabilitatea o tin eu ca e simplu.am 3 angajati.cum sa procedez acum pentru a ... (vezi toată discuția)