avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mentionarea inregistrarii video in procesul verbal de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mentionarea inregistrarii video in procesul verbal de contraventie

Buna ziua, in urma cu doua saptamani mi s-a ridicat permisul de conducere pe motivul incalcarii liniei continue . Intrebarea mea este urmatoarea : daca politistul are o inregistrare video ,care sa dovedeasca vinovatia mea, era obligat sa o mentioneze in pv, caz in care trebuia sa specifice seria hardului si a aparatului si numarul de inmatriculare a masinii pe care este montat ? Daca are si nu a
mentionat-o in pv , o poate folosi ca proba video la judecatorie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: chiken71 , utilizator 19:57, 7 Iunie 2011
Da o poate folosi dar trebuia sa contestati corectitudinea PV pt ca fapta ati comis-o si daca exista si video nu mai aveti cum sa va sustrageti.
Multumesc de raspuns, oricum corectitudinea PV a fost contestata, deci in cazul in care am castig de cauza( impotriva PV-ului) nu mai intra in discutie fapta comisa, deci nu mai este necesara prezentarea probei video.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În urmă cu o zi am fost amendat + retinerea permisului ... AUREL .M AUREL .M Bună ziua. În urmă cu o zi am fost amendat + retinerea permisului de conducere pe 90 zile . Mă deplasam pe un drum județean în apropierea unei ... (vezi toată discuția)
Ajutor solutionare contestatie depasire pe linie intrerupta holograma holograma Va rog sa ma ajutati in solutionarea unei contestatii impotriva unui proces-verbal de contraventie in care sunt victima unui abuz din partea agentului de ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru viraj stanga pe o strada care nici macar nu se intersecteaza carybella2014 carybella2014 Buna ziua, Am primit o amenda de circulatie de la Politia Nationala. In procesul verbal scrie asa \\"a condus autoturismul marca Cutare cu nr de ... (vezi toată discuția)