avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren

Buna seara,

Am semnat antecontract si cumparatorii vor tarusare.
Am inteles ca tarusarea se plateste de cel care o cere.
Am vorbit si cu topografa care mi-a spus ca trebuie obligatoriu sa vina si cei al caror teren este in partea cu tarusarea pentru a-si da acordul si ca este si in interesul nostru sa vina pentru ca altfel ne pot da in judecata daca nu este ok.
Bun, partea care nu o inteleg este daca actele sunt facute, antecontractul facut, cf info scos si acuma se face dezmembrarea de ce mai trebuie sa vina si proprietara de pe terenul alaturat daca totul este in acte si in schite topo facute prn gps, doara nu a sti ea mai bine decat sistemele gps.
Va rog sa ma lamuriti pe aceasta tema.
Va multumesc anticipat.
Cu stima,
Cezar
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 22:45, 6 Iunie 2011
Daca suprafata vanduta face parte dintr-o tarla mai mare, atunci se face dezmembrarea de catre cadastrist, apoi notarul se ocupa de restul.Nu are nicio traba vecinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare date cadastrale fara consimtamant stefan_a. stefan_a. modificare date cadastrale fara consimtamant am cumparat un teren in 2015. acesta este rezultat din dezmembrarea unui teren . ulterior partea din terenul mare ... (vezi toată discuția)
Probleme la intarusarea terenului conform cadastrului abri abri Buna ziua, in urma cu 2 ani am cumparat un teren de 500 m. Acest teren s-a dezmembrat dintr-un lot de 1300 m fiind de fapt, partea din fata a curtii celui ... (vezi toată discuția)
Se poate numi hartuire? DORUSTA DORUSTA Un vecin mi-a deschis primul dosar civil ca i-am adus la cunostinta ca intre gardul lui de peste 50 de ani si tarusii mei batuti de topograf, exista o fasie de ... (vezi toată discuția)