buna!
Am rugamintea de a ma consilia intr-o problema la un furt calificat si furt de identitate.
Sa va explic mai exact despre ce este vorba: acum cateva zile am fost la cumparaturi intr-un hipermarket si la casa a sunat alarma . Eu eram destul de obosita si atunci m-am gandit ca e vreo greseala a sistemului lor de monitorizare.
Ajunsa intr-o camera de verificare s-a constatat si am constatat spre surprinderea mea ca am uitat sa platesc o pereche de ochelari de soare in valoare de 10 lei , ochelari de soare pe care i-am pus pe cap si efectiv nu mi-am dat seama ca ii am asupra mea.
In acea camera m-am oferit sa ii platesc, dar doamnele de la securitate au refuzat propunerea mea desi le-am explicat ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva si ca ma grabesc sa plec , dar totusi ele m-au tinut asa de la ora 13 pana la ora 15 si au facut in proces verbal de constatare cred, in care eu mi-am declarat o identitate a altei persoane, in ideea ca nu o sa fie implicata si politia si ca platesc acei ochelari si o amenda .
Nu stiu exact ce a fost in mintea mea, sau mai exact ca aveam o stare de spirit destul de proasta asteptand atatea ore , iar doamnele raspundeau mereu ca nu pot sa merg la baie si catrebuiesa il astept pe seful lor.
In concluzie ele au chemat politia , iar eu din rusine si jena nu am afirmat numele meu adevarat.
Din pacate nici cand am ajuns la politie nu am rectificat greseala facuta -adevaratul meu nume, astfel ca in urma verificarilor politistilor acestia au constatat ca nu sunt persoana care afirmam ca sunt.
Astfel la politie exista declaratia ca ma numesc " x" si ca am savarsit infractiunea de furt calificat si o alta declaratie ca ma numesc ' y" si ca am mintit luandu-mi o identitatea persoanei "x"
Mi s-au luat amprentele si mi s-au faut poze, exact ca in filme , iar eu cum ma simteam in acel moment nici nu va imaginati.....
Credeam ca e un cosmar sau ca ma uit la un film pur si simplu.
Ce mai pot sa adaug este faptul ca numai dupa ce a venit politia am fost lasata de catre cei de la securitatea hipermarketului sa achit obiectul pe care nu il platisem, respectiv, ochelarii de soare .
Nu stiu cat de explicita am putut sa fiu in mesaj, dar este o ora destul de tarzie si de cand mi s-a intamplat necazul, nenorocirea, nici nu stiu cum D-zeu sa ii spun nu am inchis un ochi.
Specific ca este prima data cand mi s-a intamplat asa ceva si ca nu am cazier.
Daca aveti nevoie de mai multe detalii, va rog sa imi lasati mesaj.
Va rog foarte mult sa imi raspundeti.
Multumesc anticipat!
Nu inteleg cum s-a trecut la executare cata vreme sentinta prin care s-a pronuntat partajul nu era definitiva. :O
Este imposibil ca un executor sa puna in executare o hotarare care inca nu este definitiva. #-o Poate ati omis sa ne spuneti ceva.
Acea suma de 5 mil.reprezinta onorariul executorului si nu are cum sa v-o restituie.
sentintaera definitivadar nu irevocabila . trecuse de judecatorieunde se stabilise cotele de 70% pt sot si 30%pt ex sotie si loturile --unde sotului i sa dat apartamentuliar sotiei autoturismul si garajul. .Ex sotia afacut apel cerand 50% cota eisi apartamentul. .Dupa cateva sedinte instanta dela tribunal modifica in partehotararea ,decazandu-o din dreptul de a aduce critici asupra I A P -ului dar danu-i ei apartamentul (fiindca e un copil la mijloc) acum,aici,HOTARAREA E DEFINITIVA .si pe aceasta baza sa trecut la executare. am mers la executor i-am dat copie dupa hotarare /cu avizele necesare/ la cateva zile ex sotia a inaintat recurs la Curtea de apel.data recursului era 30 /01/2008 iarlicitatia a fost pe 25/01 /2008
Atunci,pe 25 /01/executorul angajat de mine a savarsit niste abateri dela normele de executare: trebuia sa se tina la oele 8:30 si fiindca nu au fost doritori /participanti/ la licitatieam licitat noi/ eu procurator,pt fiul meu DANSUL A INCERCAT SA MA LAMUREASCA SA MAI ASTEPT CA VA VENI EX -SOTIA ,CARE DEPUSESE 1/2 DIN SUMA (SULTA)NECESARA SI APOI I-A DAT TELEFON PERSONAL EX-SOTIEI SA VINA CA DACA NU PIERDE APARTAMENTUL. asta nu e legal a se face ,mai ales ca era angajat de nine..sa observat ca trcuse de partea ei .I N final,am acceptat pt. binele copilului cerand sa specifice in procesul verbal acest gest
sa incheit dupa cum vamspus si am semnat fiecare ,urmand ca pe 10 /02 sa ne ridicam banii,conflictul fiind incheiat dar dansa sa prezentat la recurs si a spus ca a semnat dar nu e de acord,ca vrea 50% di val.bunurilor si procesul sa intors la tribunalul judetean cineva ,in domeniu mi-a zis ca intucat cauza supusa executariinu sa solutionat trebuia sa-i opreasca ex sotiei toate cheltuielie iar mie sa-mi restituie suma
acum v-am detaliat totul,
va rog mult sa-mi raspundeti in urma dataliilordate de m9ine ,cum pot recupera banii dati si luti de pomana de executor fara a-mi fi efectuat serviciul cerut
multumesc