avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Defecte in Service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Defecte in Service

Domnilor,

Cum se solutioneaza conflictul creat de defectarea suplimentara a unui bun adus in service unui depanator autorizat, care refuza /intarzie depanarea ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:11, 8 Iunie 2011
Găsiți pe internet număr de telefon de la oficiul pentru protecția consumatorului! Faceți sesizare si se va rezolva! Amenzile sunt....usturatoare! :D
Succes!!!
Conflictul se poate solutiona si pe cale amiabila, adica prin intelegerea partilor.
Cautati un mediator si vorbiti cu el. Dati-i datele de contact ale service-ului respectiv. Mediatorul va invita un reprezentant la discutii.

Aici exista 2 posibilitati:
a) daca vine sa va intelegeti amiabil, este ok. si incheiati si un acord de mediere;
b) daca nu vine sa va intelegeti amiabil, atunci puteti sesiza autoritatile(protectia consumatorului, instante, etc.) avand si dovada de la mediator(cererea de solicitare a serviciului de mediere) ca ati fost de buna credinta si ati dorit sa rezolvati problema prin discutii amiabile.

:)
Exista posibilitatea expetizarii, de altfel singura modalitate, dar mai exista si posibilitatea unei reclamatii sustinute. Din punctul meu de vedere, reclamatia trebuie precedata obligatoriu de o notificare adresata prestatorului de servicii.
Avocat Adrian ALBU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire act aditional iulicaa iulicaa buna seara, in AA meu scrie: \"Imprumutatul nu are la dispozitie un mecanism extrajudiciar de reclamatie si despagubire\" va rog sa-mi explice si mie ... (vezi toată discuția)
Clientii bancilor doresc medierea Nicolae Dediu Nicolae Dediu Dupa cum stiti din presa majoritatea bancilor au reclamatii cu privire la Contractele aditionale aparute datorita OUG 50/2010.Atat in cazul clientilor de la ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters205948 ContSters205948 AM un ajutor de handicap sunt bolnava,am o fetita de 7 ani si sunt casatorita.CUM fac ca sa divortez sa imi ramina fata la mine si ca sotul sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)