As avea si eu o intrebare in legatura cu plata impozitului din venit de agent de asigurare. Eu desfasor activitatea in localitatea Bucuresti,firma fiind tot din Bucuresti , dar resedinta mea este in alta localitate. Unde ar trebui sa merg sa platesc impozitul ?
Contractul de agent il inregistrati la administratia financiara din localitatea de domiciliu(de pe buletin) si tot acolo o sa platiti diferenta de impozit(de la 10% la 16%, cand va vine decizia de impunere de la finante.
Domiciliul este in Calarasi , dar problema ar fi ca eu nu tin minte sa fii inregistrat nici un contract la finante..Ce se intampla in cazul asta ? Adica societatea de asigurari sunt sigur ca a platit partea lor, eu urmand sa achit 6% din valoare..
Pai e cam grav. Mergeti si inregistrati contractul(sa aveti o copie de pe el si de pe buletin pe care le veti lasa la ei). O sa mai completati acolo un formular in dublu exemplar pe care vi-l dau ei.
Depinde de cand aveti incheiat contractul de agent. Daca il aveti din 2010, anul acesta pana pe 16 mai trebuia sa depuneti declaratia 200 cu venitul brut din acesta activitate.
Ce inseamna cam grav ? Contractul nu trebuia inregistrat de firma de asigurari ? Este vorba de o suma modica de 25 lei . Pentru asta v-a trebui sa patesc alte minunati ? Nu am avut habar ca trebuie sa inregistrez contractul , la firma de asigurari nu m-i s-a spus lucrul acesta ...
Venit suplimentar
gab.
va salut! imi puteti spune daca un contract de prestari servicii trebuie obligatoriu inregistrat la finante? trebuie sa solicit eliberarea unei decizii de ... (vezi toată discuția)