avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... licitatie apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

licitatie apartament

as dori sa stiu si eu daca particip la o licitatie pt. un apartament scos la licitatie de catre finantele publice, in cazul in care pierd licitatia banii care trebuie sa-i depun inainte de efectuarea licitatiei 10% din valoarea apartamentului, ii pierd?
mentionez ca merg printr-o agentie imobiliara, dar acestia imi garanteaza 100% castigarea licitatiei, insa mie nu imi inspira incredere. cum ar trebui sa procedez? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 11:14, 21 Iulie 2008
Banii ii consemnati la CEC iar dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare. Daca imobilul a fost adjudecat de o alta persoana decat dvs., formulati o cerere prin care cereti restituirea cautiunii. Acesti banhi nu se pierd.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire taxa participare licitatie(executare silita) sbalazs085 sbalazs085 Am o Intrebare. Este vorba de un imobil scos la licitatie de o societate de insolventa. Am depus oferta pentru imobil iar acum urmeaza sa depun cei 10% din ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie carmenz carmenz V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie care sunt etapele pentru cumpararea unui apartament scos la licitatie din cauza datoriilor. Cat dureaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Taxa cautiune licitatie publica e11a e11a Vreau sa cumpar un imobil din blocul in care locuiesc si care a fost scos la licitatie publica. Nu stiu care este procedura. Poate cineva sa ma lamureasca daca ... (vezi toată discuția)