avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum aflu daca angajatorul a calculat corect prima de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum aflu daca angajatorul a calculat corect prima de nastere?

Buna ziua,cum as putea afla daca angajatorul a calculat corect prima de nastere?mentionez ca acesta refuza sa imi prezinte cum s-a facut calculatia, iar eu stiu sigur ca nu am primit toti banii.toate dupa ce l-am dat in judecata.va multumesc
Datul in judecata a fost in legatura cu acesta prima de nastere?
da, am castigat si ieri dupa o luna de cand s-a terminat procesul mi-a pus banii pe card dar sunt jumatate din cat ar trebui.cum pot proceda pt a afla daca a facut calculatia corect.hotararea judcatoreasca este definitiva irevocabila si executorie de drept.va multumesc!
In hotararea judecatoreasca nu este prevazut cuantumul acestui ajutor ? ... daca nu , se poate face o cerere de lamurire a dispozitivului instantei si prin care solicitati sa se specifice expres cuantumul ajutorului pe care trebuie sa vi-l plateasca angajatorul.
in hotararea judecatoreasca nu este specificat cuantumul acestui ajutor, desi am cerut ca angajatorul sa prezinte inscrisuri din care sa rezulte salariul mediu pe unitate, acesta nu le-a prezentat.ce este aceasta cerere de lamurire a dispozitivului,un formular tip sau trebuie formulata de catre mine ,obliga angajatorul sa aduca inscrisuri?ce trebuie scris mai exact in acesta cerere?
multumesc foarte mult pt ajutor,freelis!

Alte discuții în legătură

Lamurire dispozitiv? Selenus Selenus Buna ziua, am aflat azi ca am castigat la Tribunalul Bucuresti actiunea prin care angajatorul a fost chemat in judecata pentru plata ajutorului la nastere in ... (vezi toată discuția)
Pierdut proces ajutor nastere copil - merita sa fac recurs? Selenus Selenus Buna ziua, situatia este urmatoarea: - copil nascut in 2010; - doua contracte de munca, unul cu norma intreaga si unul cu timp partial; - solicita la ... (vezi toată discuția)
Angajator dat in judecata pt neplata primei de nastere badicangelica badicangelica Buna ziua, as vrea sa stiu ce sanse am sa castig daca am dat angajatorul(particular) in judecata pt neplata primei de nastere?Acesta sustine ca nu este ... (vezi toată discuția)