avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in clasa

Referent grad profesional principal,treapta 1, nivel studii medii , gradatia 2, salariul fiind de 741 dupa promovare inspector grad profesional asistent treapta 3 nivel studii S, gradatia 2
spor vechime 10%,salariul de incadrare este de 747 .Conform prevederilor legale cu aplicarea de 5% ce salariu voi avea?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 11:21, 12 Iunie 2011
LEGE-CADRU nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice

ART. 5 (1) Funcţionarii publici care absolvă studii universitare de licenţă în domeniul de activitate al autorităţii sau instituţiei publice, încadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, se numesc, în condiţiile legii, într-o funcţie publică de execuţie cu gradul profesional de asistent din clasa corespunzătoare studiilor absolvite.
(2) În situaţia în care salariul de bază stabilit în condiţiile alin. (1) este mai mic decât cel avut anterior promovării, funcţionarul public îşi menţine salariul de bază avut anterior promovării în clasă.
Daca promovati anul acesta, prin mila guvernului Boc veti primi salariul de la asistent 3 adica o crestere de vreo 6 lei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa functionari publici meri402003@yahoo.com meri402003@yahoo.com Cum se stabileste salariul de baza in anul 2011 pentru functionarii publici care au absolvit studii superioare si au sustinut examenul de promovare in clasa? (vezi toată discuția)
Promovare in clasa marianusca marianusca Buna ziua. Sunt incadrata in primarie in functia de referent, clasa III, gradul profesional asistent, treapta trei de salarizare din anul 2008. In anul 2010 ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)