rog daca se poate sami raspunda cineva la citeva probleme.Indata de 05.10.2009,am fost implicat intrun eveniment rutier cu mici pagube materiale,adica neam frecat deolalta,problema era autoturizmul din sens opus ce circula ne respectind lumina de drum cu lumina de intilnire ,fapt care am fost orbit total.am pus frina fapt care sa vazut dupa care am oprit pe axul drumului ne depasind linia ce separa cele doua sensuri de mers.am scos autoturizmul in fafara parti carosabile si am anuntat politia copetenta acestui caz.,art.79.alin(1) lit.b spune obligatia mea era deama prezenta la politia copetenta acestui caz in cel mult 24 de ore.eu am ajuns in 2 ore.intradevar find o distanta de 8-9km venind pe jos am consumat alcol,doar eram pe jos autoturizmul aramas la fata locului.agentul mea cerut 500lei+150eur,si mea comunicat ca nu sunt vinovat nu am fost surprins in trafic sau la volan instare de brietate,dar din pacate mam trezit si cu dosar penal cu specificatia ca asi fi condus la data respectiva in stare de brietate doar nu au probe.domnul primprocuror de la parchet mea comunicat ca nu este o fapta daca nu am fost oprit in trafic sau surprins la volan in stare de brietate.sa plimbat dosarul dela parchet la politie deatita timp si acum mea comunicat procurorul ca politia cere sa fiu trimis in judecata ca asi fi condus in stare de brietate. intrebarea mea este cum sa putut intocmi un dosar cu specificatia ca am condus in stare de brietate fara probe legale.multumesc