avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECLAMATII MINCINOASE REPETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECLAMATII MINCINOASE REPETATE

Am o problema la care nu reusesc sa i gasesc rezolvarea.de curind am deschis un restaurant cu bar cu program non stop.mentionez ca este situat la minim 200metri de alte locuinte iar dupa ora 22 muzica este doar in interior.la sfirsit de saptamina,vineri de obicei,la cererea clientilor am incercat sa organizam petrecere cu lautari.toata lumea era foarte multumita mai putin o persoana care pina acum mi a facut 7 reclamatii la politie prin 112.dupa fiecare reclamatie politia a venit si a luat declaratii la toti vecinii,care sunt mai aproape de local.nimeni nu este deranjat toti sunt incintati ca se poate organiza la sfirsit de saptamina ceva frumos,insa ea o tine pe a ei la 22 si un minut suna la 112.ce pot face?in baza cercetarilor politiei si a declaratiilor martorilor pot sa o acctionez in instanta?politia n ar trebui sa se sesizeze ca sunt apeluri false catre 112 deoarece e singura persoana care reclama?
Conform art. 31 alin. (1) lit. a) din O.U.G. 34/2008, apelarea abuziva a numarului unic pentru apeluri de urgenta 112, se sanctioneaza cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei. Totodata, conform art. 3 lit. e), prin "apelare abuziva" se intelege "apelarea repetata, cu rea intentie, a numarului 112, fara ca apelantul sa justifice o stare care necesita actiunea agentiilor specializate de interventie, sau apelarea numarului 112 pentru a aduce injurii operatorilor". In ceea ce priveste constatarea si aplicarea amenzii, aceasta, conform art. 31 alin. (2), "constatarea contraventiilor si aplicarea amenzilor prevazute la alin. (1) lit. a) si b) se fac de catre persoanele anume imputernicite din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, pe baza datelor furnizate de administratorul SNUAU". In atare situatie, puteti solicita agentilor de politie care vor mai veni la dumneavoastra, sa dispuna amendarea persoanei respective, asa cum este indicat in O.U.G. nr. 34/2008. Cu stima.
pentru "maniaco-reclamagii" nu exista antidot, medicament si nici tratament...:rolleyes: Probabil el va continua sa va reclame...numai daca nu cumva vi-l faceti prieten...:confused:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie bodan15 bodan15 mi sa gresit in porcesul verbal de contraventie locul eliberari cartii de identitate. are cineva idee daca se anuleaza sau trebuie sa fac contestatie la ... (vezi toată discuția)
Sunt victima intr un dosar al unui parchet militar a cărui caz ... Andrei2023 Andrei2023 Sunt victima Intr un dosar al unui parchet militar a cărui caz inca sa cercetează deși a trecut peste un an și jumătate de la eveniment....întrebarea ... (vezi toată discuția)
Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)