avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt victima Intr un dosar al unui parchet militar a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt victima Intr un dosar al unui parchet militar a cărui caz ...

Sunt victima Intr un dosar al unui parchet militar a cărui caz inca sa cercetează deși a trecut peste un an și jumătate de la eveniment....întrebarea mea este...pot intra in posesia înregistrării lor apelurilor mele la 112 pe care le am avut la data in care am fost agresat?
Nu aveti calitatea sa solicitati dv ca persoana fizica inregistrarile audio
Aveti dreptul sa solicitati autoritatii competente in solutionarea spetei sa dispuna analiza respectivelor inregistrari
Exista termen legal de pastrarea inregistrarilor audio-video
Daca partea interesata nu a facut solicitarea de ridicare date stocate de sistemul de supraveghere in termenul legal de pastrare date,,aceste informatii se sterg automat de pe sistemele de preluare si stocare
Daca dvs ati sunat la numarul de urgenta 112, puteti solicita.
Datele cu caracter personal sunt stocate de către administratorul SNUAU pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu art. 19, alin. (4) din O.U.G. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, cu modificările si completările ulterioare.
Mai multe informatii si toata procedura o aveti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul limita de predare a unor inregistrari video ... CBR2 CBR2 Care este termenul limita de predare a unor inregistrari video circuit inchis (CCTV) catre organele de politie din momentul solicitarii lor in scris ? (vezi toată discuția)
Imagini supraveghere bancomat. craiovan22 craiovan22 Imi poate cineva confirma cam cat timp tin de obicei bancile inregistrarile video de la retragarea de numerar. Au niste camere frumoase langa bancomate si din ... (vezi toată discuția)
Filmari asociatie proprietari Radu334 Radu334 Buna ziua, Am facut cerere pentru retinerea filmarilor captate de camerele video de supraveghere, firmei care administreaza complexul de blocuri, in urma ... (vezi toată discuția)