avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as avea vreo sansa sa imi revad banii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as avea vreo sansa sa imi revad banii?

buna seara! astazi am fost contacta telefonic de un "operator cosmote",zicandu-mi ca numarul meu de telefon a fost ales si daca raspund corect la 3 intrebari pot intra in posesia premiului de 10.000 euro.stiind de reclama difuzata la tv,am crezut ca este vorba de ceva serios si am acceptat sa intru in joc.dupa ce am raspuns "corect" la cele 3 intrebari mi-a zis ca sunt fericita castigatoare a 10.000 euro si al unui automobil,dar ca trebuie sa platesc niste taxe si impozite la western union.am acceptat si am facut 3 tranzactii prin wu pe numele a 2 persoane.dupa ce le-am comunicat mtcn-ul mi-a zis sa astept 5 minute pt a-mi da nr.de cont ca sa pot ridica banii.dupa ce am asteptat mai bine de o ora mi-am dat seama ca am fost inselata.am mers imediat la politie,unde am facut o plangere si am atasat chitantele de la western union.ceea ce as dori sa aflu de la d-voastra este daca am vreo posibilitate sa imi revad banii?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:03, 8 Iunie 2011
Daca vor fi identificati de politie inainte sa-i cheltuie poate o sa reusiti sa va recuperati paguba ... in caz contrar, slabe sanse.
Slabe sanse si sa fie identificati, ganditi-va cu cata abilitate actioneaza acesti tepari.Unii observ ca apeleaza abonatii, insa sunt si unii care trimit sms.De pilda , eu am primit recent un sms prin care eram anuntata ca am castigat 10.000E si un telefon ultimul ragnet:D.Norocoasa , asa-i? Evident ca nu trebuie luate in seama asmenea anunturi, insa din pacate atata vreme cat exista naivi, acesti indivizi vor trai bine.Nu ar fi exclus sa fie identificati, insa eo problema de timp, daca nu-si schimba modus operandum...fiindca aici le trebuie ingeniozitate ca sa nu li se infunde.Au fost initiate si unlele,,campanii" de informare a populatiei despre astfel de fraude , chiar cei de la societatile de telefonie mobila( unele) si-au anuntat abonatii sa nu dea curs unor asemenea apeluri.
Plangerea trebuie luata in seama, evident si inteprinse cercetari, paguba o veti putea recupera, @sorgeea, va constituiti parte civila in vederea recuperarii prjudiciului.
Tineti minte pe viitor ca pentru un castig de orice fel nu vi se cer anticipat taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Țeapă prin western union. cum e posibil ca banii pe care mi i-am trimis să fie ridicați de altcineva? Viorel65 Viorel65 Cum pot recupera banii? Am vrut sa cumpăr o mașina , am virat 3000 de € prin Western Union cu ridicare in Germania tot de mine! Cum e posibil ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)
M-am înscris în ianuarie pe un site de matrimoniale cu un abonament de 15 lei/lună. acum îmi cer 207 lei + 51 de lei penalizări, și mă amenință cu o firmă de recuperare creanțe, e legal așa ceva? just_ea just_ea buna seara....m-am inscris in luna ianuarie pe un site de matrimoniale care daca vroiai sa beneficezi de mesaje scrise/primite,vizualizari profile trebuia sa ... (vezi toată discuția)