avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate: angajat al administratiei publice ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate: angajat al administratiei publice locale si functia de consilier local?

va rog sa imi dati o lamurire in cazul urmator:o persoana este angajat al administratiei publice locale si este in acelasi timp ales consilier local ( este personal contractual)
lucreaza in cadrul pietei - acelasi CUI cu primaria
doresc cadru legal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:16, 21 Iulie 2008
Functia de consilier local sau consilier judetean este incompatibila cu calitatea de functionar public sau angajat cu contract individual de munca in aparatul propriu al consiliului local respectiv sau in aparatul propriu al consiliului judetean ori al prefecturii din judetul respectiv - art.88 din Legea nr.161/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate casier - consilier local? valentina_tibuleac@yahoo.com valentina_tibuleac@yahoo.com As vrea sa stiu , daca functia contractuala de casier in cadrul Consiliului judetean este incompatibila cu cea de consilier local? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Poate fi consilier local? baza baza un angajat al unei institutii publice, pe post de paznic , cu contract de munca pe o perioada nedeterminata (persoana contractuala), poate fi si consilier ... (vezi toată discuția)
Calitatea de consilier local primbrad primbrad Calitatea de consilier local este incompatibilă cu un post contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului? (vezi toată discuția)