avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... camera de camin la partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

camera de camin la partaj

Buna seara as dori citeva lamuriri referitor la partajul camerei de camin pe care o detin cu sotia si as dori sa stiu daca sotia a parasit domiciliul conjugal impreuna cu baietelul si si sia gasit garsoniera cu chirie iar la partaj daca face solicitare pentru a I se sa da locuinta in aceasta situatie sunt obligat sa plec din domiciliu cu toate ca ea doreste sasi obtina partea ei iar contributia ei nu a fost consistenta la consolidarea si modernizarea ei precizind ca detin facturi pe ce sa investit in camera.ce am de facut pot fi obligat sa plec sau va trebui sa platesc sulta din valoarea camerei
Cel mai recent răspuns: danutzu1974 , utilizator 15:41, 13 Iunie 2011
Nu ati precizat cu ce drept detineti camera de camin, chirias sau proprietar ?Daca sunteti proprietar , se va partaja camera si veti plati 1/2 din valoare sotiei daca vreti sa ramaneti in camera. daca sunteti chirias sotia va putea solicita 1/2 din c/val. imbunatatirilor efectuate .Veti putea dovedi cu acte si martori daca ati avut o contributie mai mare si in ce procent. Sotia avand copilul, va pute asolicita sa i se atribuie ei contractul caz in care trebuie sa va despagubeasca ea.
precizez ca locuinta a fost cumparata in1998 de parintii mei iar in 2009 la insistentele sotiei am insistat asupra parintilor mei de a ne face contract de vinzare-cumparare pe numele nostru iar cind am cunoscut sotia in 2003 a fost preluata in spatiu de parintii mei pentru a face ce e bine pentru noi iar acum solicita partea ei in bani.ce e de facut in aceasta situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea caminului conjugal de catre mama Daliamogos Daliamogos Buna seara, am si eu o intrebare: ce se intampla atunci cand mama paraseste caminul conjugal inainte de divort? Am sa va detaliez un pic problema. Am o ... (vezi toată discuția)
Partaj locuinta si bunuri danutzu1974 danutzu1974 buna seara as dori o precizare referitor la partajul locuintei si al bunurilor.mai precis locuinta este cumparata de parintii mei in 1998 iar la insistentele ... (vezi toată discuția)
..un sfat ...!!!! tutu12 tutu12 ...in timpul casatoriei a fost dobandita prin cumparare o locuinta . Introducandu-se actiune de divort , in ce conditii poate revine mamei , in cazul in care ... (vezi toată discuția)