avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ..UN SFAT ...!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

..UN SFAT ...!!!!

...in timpul casatoriei a fost dobandita prin cumparare o locuinta . Introducandu-se actiune de divort , in ce conditii poate revine mamei , in cazul in care exista un copil ?
...Multumesc , anticipat !
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:16, 2 Ianuarie 2012
Sotia poate solicita sa i se atribuie la partaj bunul cu conditia sa-l despagubeasca pe sot cu partea ce i se cuvine (de reguila 1/2 din valoarea ap.)Copilul nu are un drept al sau de proprietate la partaj , ci doar dreptul de a locui .
daca solicta
daca demonstreaza ca a avut o contributie mai mare ca a dvs. ( ataentie si treburile casnice se iau in calcul)
daca are copilul incredintat ( acum domiciliul la ea) are sanse mult mai mari daca nu are unde locui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri comune niculaucarmen niculaucarmen in urma unui proces de divort si partaje bunuri comune, instanta constata ca reclamanta are o contributie superioara la masa bunurilor de impartit si cu toate ... (vezi toată discuția)
Divort partaj costyiosif costyiosif sunt casatorit de 30 ani iar in urma cu o luna sotia a parasit domiciliul fara sa stiu unde a plecat. Domiciliul unde locuim a fost dobandit in urma demolarii ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort aft_adriana aft_adriana Buna ziua! Anul trecut in noiembrie am inceput procedura de divort de comun acord, urmat termen este 21 ianuarie, si e posibil sa fie ultimul. Am cazut de ... (vezi toată discuția)