avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte administrative
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte administrative

am nevoie de exemple concrete de acte administrative conform trasaturilor lor. de exemplu la :
a) Actul administrativ reprezintă o manifestare unilaterala de voinţă a organului emitent al actului. exemplu pe care l-am dat eu este:"prin emiterea unui proces verbal de aplicare a unei sancţiuni contravenţionale faţă de cel care a savârşit contravenţia, nu mai este necesar acordul acestuia în ce priveşte aplicarea sancţiunii"

Va rog ajutati-ma si la celelalte trasaturi:(

Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 19:35, 9 Iunie 2011
un link va poate ajuta sa gasiti exemple
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmiterea pv de constatare si sanctionare a contraventiei catre finante pentru luarea in debit dan_co dan_co Buna ziua. In urma unui control, s-a intocmit un proces-verbal de constatare si sanctionare a unor contraventii pe linia apararii impotriva incendiilor, care ... (vezi toată discuția)
Contraventie rutieră. care este termenul legal de emitere a ... nety36 nety36 Contraventie rutieră. Care este termenul legal de emitere a unui proces verbal de contraventie rutiera raportat la data savarsirii acesteia? Se poate emite ... (vezi toată discuția)
Termen comunicare proces verbal contraventie stefanut stefanut \"Executarea sanctiunilor contraventionale se prescrie daca procesul-verbal de constatare a contraventiei nu a fost comunicat contravenientului in termen de ... (vezi toată discuția)