avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie intretinere minor

Buna ziua am un copil minor dintro relatie copilul de concubinaj, recunoscut de tata. Acesta (tatal) locuieste in Spania, si nu il intereseaza de copil ( nu il suna , nu trimite bani , nu intreba de el deloc). Il pot da in judecata pentru a plati pensia de intretinere a copilului ( stiu adresa unde locuieste acolo) ? daca da cum se poate face sa suporte el cheltuielile deoarece eu sunt casnica.
Cel mai recent răspuns: i0nela , utilizator 15:29, 8 Iunie 2011
Il puei dain judecata pentru a i se fixa pensie pentru minor, de preferat ar fi sa il citati in Romania la parintii lui de ex. caci alétfel procedura d
parinti lui sunt despartiti el a crscut la bunici finca mama lui lasat si a plecat in strainatate , iar dupa moarte bunicilor a plecat si el dar nu la mama lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi vreau copilul aproape... fanelirina fanelirina nici nu stiu cum sa incep........ sunt divortat si am o fetita de 8 anisori ramasa in custodia mamei....... pe scurt....... locuiesc in spania de aproape 6 ... (vezi toată discuția)
Stabilire drept de vizita cool123 cool123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o chestiune si anume: cuplu care a trait in concubinaj cu un copil s-au despartit, mama a plecat de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Divort,incredintare minor si partaj liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Este vorba despre o persoana care doreste sa divorteze si sa-i fie incredintat ... (vezi toată discuția)