avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract

bunba ziua,
as dori sa stiu si eu daca este legal sa se rezilieze un contract(cumparare produse in rate ), fara sa fie instiintat cumparatorul.acum 3 ani am ratacit contactul m-am mutat ,acum cand l-am gasit am fostt sa-mi platesc ratele si mi se spune ca a fost reziliat, cu toate ca nu scrie in contract .
Cel mai recent răspuns: miha_ac , utilizator 12:10, 9 Iunie 2011
v-or fi instiintat la adresa din contract.
ratele trebuiau platite cf graficului, au reziliat contractul tocmai ca nu ati respectat clauzele.
nu m-au anuntat , mama locuieste la acea adresa.am mai intarziat si nu mi sa spus ca se reziliaza contractul.
Contractul se poate rezilia chiar fara sa fie anuntata cealalta parte daca si numai daca s-a convenit astfel chiar prin contract. De exemplu, e foarte probabil sa existe in contract o stipulatie in sensul rezilierii contractului daca nu se platesc ratele o anumita perioada.
da exista, daca intarzii 4 saptamini se reziliaza, eu am intarziat de cateva ori mai mult de 4 saptamini si banii mi-au fost incasati(nu mi sa spus ca a fost reziliat contractul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract credit nevoie personale dutu_claudiu dutu_claudiu Buna ziua, Am facut un credit de nevoi personale in 2007, dupa care fiind un bun platnic ni s-a propus sa facem refinantare in baza adeverintei de salariu. ... (vezi toată discuția)
Ce sanse credeti ca am sa castig procesul? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, nu stiu daca am postat intrebarea unde trebuia, dar poate imi puteti da un sfat. Parintii mei au facut un contract de inchiriere pe 1 an de zile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract furnizare cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti, daca firma x a incheiat in 2009 un contract de furnizare cu firma y , contract care nu prevede nici o clauza referitoare la ... (vezi toată discuția)