avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract furnizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract furnizare

Buna ziua . Va rog sa imi spuneti, daca firma x a incheiat in 2009 un contract de furnizare cu firma y , contract care nu prevede nici o clauza referitoare la reziliere, cum poate fi acesta reziliat? Doar prin acordul ambelor parti?
Cel mai recent răspuns: cristina69 , utilizator 19:17, 12 Ianuarie 2013
Daca partile sunt de acord contractul se reziliaza prin acord . Daca cealalta parte se opune ii faceti o notificare scrisa in care ii faceti cunoscut ca intelegeti sa reziliati contractul incepand cu data de .. si motivele precum si pretentiile pe care le mai aveti fata de acea persoana,.
Si daca cealalta parte nu vrea sa rezilieze contractul nici in urma Notificarii, trebuie sa solicitam prin instanta acest lucru? Are importanta ca in contract nu exista clauza de reziliere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract Stanica Elena Stanica Elena Mai am o intrebare...Care sunt pasii pentru a rezilia un contract de inchiriere?..se poate face fara sa se ajunga la judecatorie? (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere cristaioan cristaioan Societatea noastra X a inchiriat un imobil de la socieatatea Y.Sociatatea Y are contract de inchiriere cu proprietarii cladirii si are drept de inchiriere si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere camelia50 camelia50 Am dat cu chirie un apartament Doresc sa reziliez contractul de inchiriere inainte de termenul final . Chiriasul nu vrea sa plece. Are datorii mari la ... (vezi toată discuția)