avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract

Mai am o intrebare...Care sunt pasii pentru a rezilia un contract de inchiriere?..se poate face fara sa se ajunga la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Stanica Elena , utilizator 15:46, 18 Decembrie 2009
Numai daca postati contractul va putem sfatui, altfel ......................... sunati un prieten sau jurist pt a va indruma.
Buna seara.Nu inteleg ce legatura are judecatoria cu incheierea unui contract de inchiriere?
Nu stiu daca un acest contract se poate rezilia pur si simplu intre parti...Proprietara mi'a trimis o notificare prin care cere rezilierea contractului iar eu sunt de acord.Care este urmatorul pas?
Daca notificarea este conform contractul referitor la reziliere totul este ok si se reziliaza de drept
Daca ambele parti doresc rezilierea contractului, puteti face un act aditional prin care decideti rezilierea contractului de inchiriere incepand cu data stabilita de parti.

Puteti specifica faptul ca partile nu mai au nicio pretentie una fata de cealalta ...etc.

Alte discuții în legătură

Chirias rau platnic, doresc rezilierea contractului gloria_damian gloria_damian Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: - sunt proprietar si am incheiat un contract de inchiriere la 1 iulie 2013 pe o dorata de 2 ani (este ... (vezi toată discuția)
Chiriasi evacuati odr1 odr1 daca nu sa actualizat contractul de inchiriere a apartamentului, chiriasul poate fi dat afara in orice moment,specific ca sint singur si am in intretinere doi ... (vezi toată discuția)
Plingere penala rompell rompell Suntem chiriasi si proprietarul ne sicaneaza cu tot felul de hirtii denumite sigilii lipite pe usa sau le spune verbal angajatilor sa isi caute de lucru ca ... (vezi toată discuția)