avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chiriasi evacuati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chiriasi evacuati

daca nu sa actualizat contractul de inchiriere a apartamentului, chiriasul poate fi dat afara in orice moment,specific ca sint singur si am in intretinere doi copii minori,am primit somatie de la proprietar sa eliberez apartamentul in 45 de zile.va multumesc tuturor celor care imi puteti raspunde
Cel mai recent răspuns: N_&_K_43 , utilizator 22:43, 30 Ianuarie 2011
Depinde ce scrie in contract, cum se reziliaza, cum se prelungeste etc. Reveniti cu detalii.
Din cele relatate inteleg ca acel contract de inchiriere a fost incheiat pe o perioada determinata , perioada a expirat iar contractul a incetat. Intrucat ati fost notificat, relocatiunea tacita nu mai poate opera, chear daca ar fi existat o astfel de clauza stipulata. Prin urmare, dupa 45 de zile de la data primirii notificarii sunteti nevoit sa parasiti locatia.
Depinde cum si cand se prevede rezilierea; sunt contracte pe care le poti rezilia oricand dupa ce a trecut termenul, chiar daca se reinnoiesc automat, sunt contracte care se reinnoiesc pe o anumita perioada daca nu ai notificat la expirarea perioadei ca nu mai vrei reinnoirea...
cat timp ai de cand locuiesti in acest apart.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere ContSters59029 ContSters59029 Dupa expirarea unui contract de inchiriere daca locatorul continua sa incaseze chiria in baza acestui contract se poate spune ca opereaza tacita relocatiune in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere ana24 ana24 daca am avut un contract de inchiriere si nu mai vreau sa-l prelungeac( dar nici nu am respectat termenul de 30 zile de notificare) ce pot face? chirisul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract Stanica Elena Stanica Elena Mai am o intrebare...Care sunt pasii pentru a rezilia un contract de inchiriere?..se poate face fara sa se ajunga la judecatorie? (vezi toată discuția)