avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plingere penala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plingere penala

Suntem chiriasi si proprietarul ne sicaneaza cu tot felul de hirtii denumite sigilii lipite pe usa sau le spune verbal angajatilor sa isi caute de lucru ca el(PROPRIETRUL)ne reziliaza contracul., de la o zi la alta vine cu tot felul de afirmatii nefondate. ce putem face? plingere penala? unde si catre cine?va multumim.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:27, 5 Ianuarie 2012
Contractul de inchiriere este in termen? Care este cauza starii de fapt prezentate? In contractul de inchiriere ati prevazut ca obligatie in sarcina proprietarului ca se abtine de la orice actiune care v-ar impiedica pe dvs. sa va exercitati dreptul de folosinta? Pe latura penala nu aveti ce, pe latura civila da - impiedicarea exercitarii dreptului de folosinta nascut in temeiul contractului de inchiriere.
contractul este in termen.plata in termen dar untr-un cont blocat de cineva.....noi ii facem plata in contul indicat in contract
Nu are nici un fel de relevanta, daca este contul indicat in contract, nu a fost comunicata o schimbare si stabilita de comun acord prin act aditional este OK. Totusi ati identificat motivul pentru care va deranjeaza?
un motiv anume nu este, sunt sicante dar nu gasim o cauza.spre exemplu azi am primit un mail prin care ne scrie urmatoarele; CONTRACUL DE INCHIRIERE A FOST REZILIAT. noi am comunicat ca trebuie sa ne transmita DECIZIA de reziliere. in urma acestor mesaje si tot felul de hirtii lipite pe usa firmei chiar nu pot sa ma apar sau chiar nu pot avea sansa sa demontrez ca imi perturba activitatea societatii si imi afecteaza imaginea firmei?
Contractul poate fi reziliat pentru neindeplinirea unor obligatii contractuale, nu se poate rezilia asa ca vrea cineva cand ii vine cheful. V-a notificat? Cum se fac notificarile, scrie in contract? Puteti sa il actionazi in instanta si sa ii cereti daune pentru reziliere inainte de termen.

Alte discuții în legătură

Actiune posesorie Iovanca Iovanca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: O soc. comerciala inchiriaza altei soc.com. un spatiu comercial. Soc. chiriasa nu plateste chiria timp de cateva luni, iar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor! contract inchiriere cu p.f. , probleme mari cu proprietarii hambra hambra Am incheiat in luna ianuarie un contract cu o persoana fizica pe o perioada de 8 ani, tot odata achitand chiria in avans pana in luna iunie. Am amenajat ... (vezi toată discuția)