avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plingere penala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plingere penala

Suntem chiriasi si proprietarul ne sicaneaza cu tot felul de hirtii denumite sigilii lipite pe usa sau le spune verbal angajatilor sa isi caute de lucru ca el(PROPRIETRUL)ne reziliaza contracul., de la o zi la alta vine cu tot felul de afirmatii nefondate. ce putem face? plingere penala? unde si catre cine?va multumim.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:27, 5 Ianuarie 2012
proprietarul spune ca-i rezilliat din luna 6-2011, cind a trimis o notificare printr-un cabinet de executor judecatoresc, dar noi platim chiria si in prezent si avem si in avans ptr. o luna ca asa este clauza. sintem chiar somati sa-i dam chiria, noi am platit prin disp. de plata, dar in decembrie am facut virament in contul stipulat in contract. PROPRIETARULUI NU II COVINE PTR. CA ACEL CONT ESTE BLOCAT SI NU POATE FOLOSI DE BANI. DE AICI TOATE SICANELE SI RAUTATILE CARE NE OBOSESC SI PERTURBA ACTIVITATEA.
In cazul acesta va recomand doua solutii: fie ii platiti cash, aceasta daca nu este mai mult de 5000 lei (norma BNR cu tranzactiile in numerar), fie va mutati in alta locatie si terminati toate discutiile. In acest din urma caz faceti un contract de inchiriere care sa va protejeze de anumite pretentii ivite pe parcurs din partea proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune posesorie Iovanca Iovanca Buna ziua, Am urmatoarea situatie: O soc. comerciala inchiriaza altei soc.com. un spatiu comercial. Soc. chiriasa nu plateste chiria timp de cateva luni, iar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor! contract inchiriere cu p.f. , probleme mari cu proprietarii hambra hambra Am incheiat in luna ianuarie un contract cu o persoana fizica pe o perioada de 8 ani, tot odata achitand chiria in avans pana in luna iunie. Am amenajat ... (vezi toată discuția)