avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie

am ACHIZITIONAT UN TELEFON si nici dupa 2 luni de folosire carcasa langa butoane se sterge pur si simplu culoare am anuntat magazinul primind raspuns ca ce tine de estetica nu e inclus in garantie.adica butoanele daca s-au sters nu intra in garantie.cum pot proceda?

Alte discuții în legătură

Garantie blondina blondina am achizitonat un telefon de la vodafone si dupa prima luna de la achizitionare s-a stricat trimis in service am fost anuntata telefonic ca s-a reparat si ca ... (vezi toată discuția)
Produs inlocuit - garantie neactualizata Gabi-M Gabi-M Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat mai succint... Pe data de 24 nov. 2013 am achizitionat, achitand cu cash, un smartphone, dintr-un anumit magazin din ... (vezi toată discuția)
Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)